YOGADOCENTE

Maja Miklič is ervaren yogadocente en grafisch vormgever. Zij heeft meerdere yogaboeken en dvd’s uitgegeven. “Yoga neemt je mee naar het nu, de enige plaats waar het leven bestaat.

CONTACT
M: (0031) 06-52697252
E: info@gezondmetyoga.nl
Youtube: Gezond met yoga

Maja Miklič is Sloveens-Nederlandse yogadocente. Maja is vanaf het jaar 2000 bezig met het beoefenen van hatha yoga en ze leeft volgens de yogaprincipes. In  het verleden heeft zij ook andere yogastylen, zoals: power, bhakti, karma, gnana en ashtanga yoga beoefend. Maja is geïnspireerd door verschillende auteurs, filosofen, yogi’s, rishi’s en spirituele leraren uit oude en moderne tijden. Vanaf 2005 geeft Maja yogalessen en workshops in Nederland en sinds 2011 organiseert zij ook yogareizen naar Slovenië. Zij is geschoold door de Saswitha, een 3-jarige erkende basisopleiding voor yoga en wijsbegeerte in Bilthoven. Hiernaast heeft zij ook yoga teacher trainingen gedaan in India, Duitsland en Canada. Regelmatig volgt zij bijscholingen, yogacursussen en meditatietrainingen in binnen- en buitenland. Zij heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring met lesgeven voor verschillende doelgroepen in Nederland en haar geboorteland Slovenië.

MAJA’S YOGABOEK:
Het YOGAboek van Maja Miklic gaat over de basis yogische kennis, yogahoudingen, ademoefeningen en meditaties. Elke weg begint met een enkele stap. Dit boek is een stap naar een gelukkig, bewust, gezond en harmonieus leven.

YOGAREIS NAAR SLOVENIË:
Yogareis naar Slovenië met de Sloveense yogadocente Maja is een ideale combinatie van alles wat nodig is om compleet tot rust te komen. Met yoga in de natuur, tijd voor jezelf, wandelen, meditatie, genieten van de rust en stilte en lekker eten kom je weer helemaal in balans en harmonie met jezelf. Klik hier voor de brochure en hier voor informatie.

YOGAREIS VOOR NATUURLIEFHEBBERS IN SLOVENIË
Een 5-daagse yogareis met de Sloveense yogadocente Maja is een ideale combinatie van yoga en sport in de mooie natuur. Slovenië wordt omringd door Oostenrijk, Italië, Kroatië, Hongarije en de Adriatische zee. Ondanks het feit dat Slovenië een klein land is, varieert de natuur er onophoudelijk – van de majestueuze toppen van de Alpen tot de strakblauwe Adriatische Zee, van de lievelijke wijnheuvels tot de oerbossen van de Dinarische Alpen en van de Pannonische vlakte tot ’s werelds mooiste grottenstelsels. Het land is door de toerist nog niet echt ontdekt, maar heeft best veel te bieden.