Menu Sluiten

YOGAREIS SLOVENIË

Een 5-daagse yogareis met de Sloveense yogadocente Maja is een ideale combinatie van yoga en sport in de mooie natuur. Slovenië is een republiek gelegen ten zuiden van de Alpen en staat bekend als land van bergen, meren, rivieren en watervallen. Deze yogareizen zijn bedoeld voor groepen van 6-10 personen. Het programma en de accommodatie zijn in overleg.

YOGAREIS MET MAJA NAAR SLOVENIË
Een 5-daagse yogareis met de Sloveense yogadocente Maja is een ideale combinatie van yoga en sport in de mooie natuur. Slovenië is een republiek gelegen ten zuiden van de Alpen en staat bekend als land van bergen, meren, rivieren en watervallen. Slovenië wordt omringd door Oostenrijk, Italië, Kroatië, Hongarije en de Adriatische zee. Ondanks het feit dat Slovenië een klein land is, varieert de natuur er onophoudelijk – van de majestueuze toppen van de Alpen tot de strakblauwe Adriatische Zee, van de lievelijke wijnheuvels tot de oerbossen van de Dinarische Alpen en van de Pannonische vlakte tot ’s werelds mooiste grottenstelsels. Het land is door de toerist nog niet echt ontdekt, maar heeft best veel te bieden. 

YOGAVAKANTIE IN DE SLOVEENSE ALPEN BIJ HET MEER VAN BOHINJ
Met yoga in de natuur, tijd voor uzelf, wandelen, meditatie, genieten van de rust en stilte en lekker eten komt u weer helemaal in balans en harmonie met uzelf. De natuur van Bohinj is een ware juweel dat u niet wilt missen. Hoge watervallen, diepe kloven, kristal heldere rivieren, wilde dieren, spectaculaire uitzichten en ski resorts. Het meer met haar verbluffende schoonheid is gelegen in het hart van het Triglav Nationaal Park in de Julische Alpen, gelegen in het noordwesten van Slovenië. Het gletsjermeer is omgeven door hoge bergen, groene bossen en magnifieke bergweiden. De beschermde natuur komt tot uiting in haar meest pure vorm met haar flora en fauna. De behoefte aan rust, ontspanning, harmonie en innerlijke balans wordt belangrijker in ons dagelijks leven. Om absolute ontspanning te garanderen en nieuwe ideeën te ontwikkelen, is een harmonische interactie tussen geest, lichaam en ziel essentieel. Klikt u hier voor meer informatie over Triglav Nationaal Park en hier voor informatie over Bohinj. Praktische informatie over het reis vindt u hieronder.

YOGAVAKANTIE AAN DE SLOVEENSE KUST BIJ PIRAN
Piran is ‘de parel aan de Adriatische Zee’. De nauwe middeleeuwse straatjes, de Venetiaans-gotische gebouwen, het gezellige hoofdplein en de Mediterrane sfeer geven deze stad een unieke warmte. Heerlijk genieten van yoga aan het strand in een bijzonder sfeervolle regio. Het diverse landschap wordt afgewisseld door wijn- en olijfgaarden, geurende vegetatie, charmante plaatsjes en de strakblauwe Adriatische Zee. Accommodatie in Strunjan: Het gebied van Strunjan ligt langs de zogenaamde ‘drakenlijnen’. Het Oleander hotel is licht geraakt door al deze lijnen, wat een zeer positief effect heeft op het welzijn van mensen. Wanneer u tijd op deze plek doorbrengt, vindt er een proces plaats dat energiehuishouding wordt genoemd. Na een paar dagen hier, begint u zich meer ontspannen en kalm te voelen, alle ademhalingsproblemen verdwijnen en uw lichaam herwint vitaliteit. Klikt u hier voor meer informatie over Piran. Praktische informatie over het reis vindt u hieronder.

PRAKTISCHE INFORMATIE OVER DE YOGAREIZEN

HET PROGRAMMA:
• Yogabeoefening op maat incl. yogische kennis;
• Ademoefeningen en meditaties;
• Gezichtsmassages met face yoga;
• Wandelen, zwemmen en andere sportactiviteiten;
• Bosbaden (verbinding met de natuur);
• Rust, ontspanning en tijd voor uzelf.

PLANNING:
1.) Aanmelding voor de yogareis via email;
2.) Planning van de reis en wensen bespreken;
3.) Reserveringsformulier invullen en bevestiging;
4.) Boeking van de accommodatie en vervoer regelen;
5.) Yoga vakantie in Slovenië.

PRIJSINDICATIE:
• Yoga programma € 350 p.p.
• Accommodatie: Overnachting incl het eten € 650 p.p.
• Vliegtickets van Amsterdam naar Ljubljana € 350 p.p.

REFERENTIES:
1.) In Bohinj kom je echt tot rust. Zoveel mooie, ongerepte natuur en rust kan je alleen maar dromen. Maja is toegewijd en doet haar best om iedereen naar hun zin te maken. Goed verzorgd allemaal en zeker aan te raden. 
2.) In Piran kom je echt tot rust. Je kunt er onthaasten en bijkomen van het drukke leven. Hier heb je tijd voor jezelf. Vakantie voor het lichaam en geest. Goed verzorgd allemaal en zeker aan te raden. 
3.) Vakantie voor het lichaam en geest. Het eten en gastvrijheid in hotel zijn op hoog niveau. Ook de gezelschap was super. Ik kwam tot de ontdekking dat eerlijkheid, open houding, vriendelijkheid, warmte, bescheidenheid en andere “kleine” details van grote waarde zijn. Maja is toegewijd en doet haar best om iedereen naar hun zin te maken. Goed verzorgd allemaal en zeker aan te raden. 
Maja Miklic©