FACE YOGA

Bij Maja kunt u ook terecht voor de face yoga. Face yoga zijn oefeningen voor het gezicht, de ogen en nek met gezichtsmassages. Gezichtsmassage geeft ontspanning en tegelijkertijd ook energie, geestelijke rust en welzijn.

Face yoga is een volledig natuurlijk alternatief voor anti verouderingsmiddelen en is geschikt voor iedereen. Yoga voor het gezicht resulteert in een jeugdigere en stralende teint, meer zelfvertrouwen en bewustwording van binnenuit.

YOGA VOOR HET GEZICHT
Face yoga is een pakket van oefeningen voor het gezicht. U leert om de gezichtsspieren te oefenen, doorbloeding van het gezicht te verbeteren en creëert u een stevigere, meer gebeeldhouwde gezichtslijn. Het stimuleert ook een diepe ademhaling. Bewuste ademhaling helpt de dikte van de huid te vergroten door de bloedtoevoer naar de huid te vergroten. Face yoga resulteert in een jeugdigere en stralende teint, meer zelfvertrouwen en bewustwording van binnenuit. Het is bedoeld voor vrouwen en mannen die graag een mooi, verzorgd en ontspannen gezicht willen. Face yoga wordt gegeven in combinatie met yogahoudingen, ademoefeningen, gezichtsmassages, ontspanning en meditatie.

PRIJSINDICATIE
PRIVE FACE YOGA MET MASSAGE:
Face yoga en gezichtsmassage van 75 min € 80
Face yoga en gezichtsmassage van 90 min € 100
* Prijzen zijn inclusief voorbereidingstijd en reiskosten.