BEGINNERS

Yoga voor beginners workshop is een introductie tot yoga. Tijdens deze workshop doen we yogahoudingen genoemd naar de flora en fauna, we leren ademoefeningen en manieren om te ontspannen. Zeer geschikt voor kleine groepen en ook voor deelnemers met lichamelijke klachten.

Yoga is een oosterse wetenschap met therapeutische effecten. Het heeft een heilzame werking zowel op het lichaam als op de geest. Met yoga en meditatie zijn we beter voorbereid tegen dagelijkse stress en kunnen wij beter met problemen omgaan. Adem is leven. Wie zijn adem beheerst, beheerst zijn denken ook.

YOGA VOOR BEGINNERS PRIJSINDICATIE:
90 min privéles voor kleine teams € 100-130
90 min privéles voor grote teams € 150-180
* Prijzen zijn inclusief voorbereidingstijd en reiskosten.

De kosten in de gezondheidszorg stijgen alleen maar. Het is tijd om de verantwoordelijkheid voor je gezondheid in eigen hand te nemen. Door yoga word je je meer bewust van je dagelijkse gewoontes, patronen, gedachten, intenties en emoties. Met de kennis van yoga ontvang je gereedschappen voor een gezond en stressvrij leven. Wij hebben het druk. Bijna iedereen, van jong tot oud, heeft last van stress en daardoor ook lichamelijke klachten. Yoga helpt ons om te ontstressen en het werkt door op alle drie lagen. Het lichaam wordt lenig, sterk en gezond. Yoga brengt rust en eenheid in jezelf. Met yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen kom je dichter bij jezelf en als gevolg hiervan heb je steeds minder afleiding van buitenaf nodig om gelukkig te zijn. Yoga is een transformatieproces van binnenuit.