Menu Sluiten

VERWENDAG

Individuele yogalessen op maat in combinatie met de holistische massage therapie. Deze arrangementen zijn bedoeld voor iedereen met behoefte aan extra ontspanning en verwennerij.

Verwen jezelf met een heerlijke yogales met face yoga elementen en na afloop krijg je nog een ontspannende gezichtsmassage (combinatie van de japanse, guasha en bindweefsel massage). Yoga voor het gezicht resulteert in een jeugdigere en stralende teint, meer zelfvertrouwen en bewustwording van binnenuit. Gezichtsmassage is een efficiënte, natuurlijke behandeling om de veroudering van de gezichtshuid tegen te gaan. Zoals yoga geeft ook deze massage ontspanning en tegelijkertijd energie, geestelijke rust en welzijn.

PRIJSINDICATIE:
Individuele yogales op maat met massage therapie van 120 min € 125 p.p. Met z’n tweeën 150 min € 200. *Prijs is inclusief voorbereiding, materialen en reiskosten in Rotterdam.

JAPANSE DRUKPUNT GEZICHTSMASSAGE
Japanse gezichtsmassage is gebaseerd op het versterken van energie van de huid door massage van energiebanen en drukpunten in het gezicht. Het is een efficiënte, natuurlijke behandeling om de huid jong te houden en veroudering van de gezichtshuid tegen te gaan. Het doel is het gezicht volledig te liften door gebruik te maken van shiatsu bewegingen en therapeutische technieken. Tijdens de massage worden het gezicht, de hals en spieren onder hoofdhuid systematisch gemasseerd en worden de drukpunten geactiveerd. Gezichtsmassage verbetert microcirculatie in de gezichtsweefsels, regenereert de gezichtshuid, verbetert bloedcirculatie, verwijdert toxinen en dode huidcellen, bevordert de ontwikkeling van collageen en ontspant de huid.

GEZICHTSMASSAGE MET DE GUASHA STEEN
Guasha gezichtsmassage is door de zachte technieken een ontspannende behandeling en heeft daarnaast als doel om de doorbloeding en lymfe-circulatie van het gezicht te verbeteren en de aanmaak van collageen te stimuleren. Kwaliteit van de huid verbetert en afvalstoffen en toxinen worden afgevoerd. Hierdoor verminderen rimpels en fijne lijntjes, er ontstaat een strakkere huid en een vitaler uitziend gelaat. Schraaptherapie kan de stagnatie van chi en bloed oplossen in betreffende meridiaan, waardoor er betere chi stroming in het meridianenstelsel ontstaat. Tevens is er betere doorbloeding en stimulering van het zenuwstelsel. Daarom is het dat deze techniek erg effectief is voor het behandelen van diverse soorten pijn, wat veroorzaakt wordt door stagnaties van chi en bloed zoals bij hoofdpijn, zenuwpijn, rugpijn, pijn in het kniegewricht, reuma, artritis van de schouder, pijnen met betrekking tot maag en darm en meer.

GENEZENDE WERKING VAN DE GEZICHTSMASSAGES
Het binnenste van het lichaam staat met het oppervlak in verbinding. Daarom zullen de ziekmakende factoren zich naar beneden bewegen, als men naar beneden strijkt. Dat de gifstoffen zich naar boven bewegen is ongunstig, het niet natuurlijke. Dat ze naar beneden bewegen is het natuurlijke. Het ongunstige om te zetten in dat natuurlijke proces, dat is wat ziekte heelt. Gezichtsmassage behandeling is niet alleen gericht op het reguleren van chi en bloed, maar verwijdert ook toxinen, versterkt de stofwisseling, brengt yin en yang in balans, herstelt de regulerende functie van de meridianen en verbetert de functie van: de ademhalingsorganen, spijsverteringsorganen, bloedsomloop, het zenuw- en endocrien systeem.

GEZICHTSDIAGNOSTIEK
Het gezicht is uw merk (het logo) waarmee anderen u identificeren en het is de spiegel van uw gezondheid. In het gelaat weerspiegelen de organen zich. Een disbalans in de organen is te zien aan rimpels, groeven en verkleuringen in een bepaald gebied van het gelaat. Uw gezicht draagt ​​al uw gedachten, gevoelens en indrukken en geeft ze vervolgens onmiddellijk door aan de wereld. In het oosten heeft de gelaatsdiagnostiek een lange geschiedenis. Niet alleen in de geneeskunde, maar ook in het dagelijks leven werd het veel gebruikt.

GEZICHTSDRUKPUNTEN

De Chinese (en Japanse) geneeskunde hecht veel waarde aan acupressuur (en acupunctuur) en heeft een zeer geavanceerde methoden voor diagnose en behandeling ontwikkeld op basis van drukpunten. De algemene theorie is dat energie (chi) langs de energiekanalen (meridianen) stroomt. De energiekanalen zijn verbonden via drukpunten over het hele lichaam. De organen hebben energiebanen die eindigen op de ledematen (voeten, handen, gezicht). Veel mensen kennen drukpunten op voeten en handen, maar drukpunten in het gezicht zijn nog steeds best onbekend. Maja Miklic©