Menu Sluiten

YIN YANG YOGA

Yin en yang zijn Chinese begrippen die verwijzen naar twee tegengestelde principes of krachten waarvan alle aspecten van het leven en het universum doordrongen zijn. Zoals bij hatha yoga gaat het ook hier om een vereniging tussen twee krachten: zon en maan, vrouwelijk en mannelijk, actieve en passieve aspecten.

Bij yin/yang yoga doen we actieve en passieve yoga- en ademoefeningen gecombineerd met een paar simpele qigong bewegingen tussendoor. Yin/Yang yogabeoefening richt zich op het versoepelen en versterken van het lichaam. Tijdens deze les word je fysiek uitgedaagd en je komt ook goed tot rust. Zeer aan te raden voor iedereen die meer balans nodig heeft in zijn/haar leven. Het is een yogales op maat, dus aangepast op het niveau van deelnemers.

VOORDELEN VAN YIN/YANG YOGA
Meer balans en harmonie in het leven, innerlijke rust, bewust zijn van het ademritme, beter immuunsysteem, betere doorbloeding, meer lenigheid, sterke spieren, geluk van binnenuit, normale bloeddruk, geluk en gezondheid.

MERIDIAAN YOGA
Volgens Ayurveda en de traditionele Chinese geneeskunde circuleert energie (prana / chi) door het lichaam en volgt hierbij specifieke met elkaar verbonden banen. Deze banen worden meridianen genoemd. Met yoga stimuleren we de stroom van energie via meridianen.

ACU YOGA
Acu yoga is een specifieke vorm van yoga gecombineerd met de acupressuur technieken. De basis van de acupressuur ligt in de traditionele Chinese geneeskunde.

YIN YOGA SERIE: CHANDRA NAMASKAR
De maangroet doe je om fysiek en geestelijk tot rust te komen. Het heeft een verkoelend, kalmerend effect. De kenmerken zijn: ontspanning, passiviteit, geslotenheid, zwijgzaamheid.

YANG YOGA SERIE: SURYA NAMASKAR

De zonnegroet is een van de beste oefeningen voor de bloedsomloop. Het is gezond voor het hart en tegelijkertijd ook goed voor je conditie. Het verhoogt de levensenergie en verbetert het zelfvertrouwen.

PRIJSINDICATIE:
90 min privéles voor kleine teams € 100-130
90 min privéles voor grote teams € 150-180
* Prijzen zijn inclusief voorbereidingstijd en reiskosten.