Menu Sluiten

RUG/GEWRICHTEN

Voorkom rug- en gewrichtsklachten met yoga. Met yoga blijft de wervelkolom sterk en elastisch tegelijkertijd. De gewrichten blijven soepel en beweeglijk. Tijdens deze workshop leren we oefeningen voor de nekwervels, borstwervels, lendenwervels, onderrug en meer flexibiliteit. We doen ook oefeningen voor sterke rugspieren en om de hele rug te ontspannen. Yoga voor de gewrichten werkt zowel preventief als therapeutisch. Het kan de gewrichtsslijtage en reumatische aandoeningen voorkomen.

Met yoga rekken we de wervelkolom en laten we spanningen en blokkades los. Zowel fysiek als mentaal worden we sterker. Een gezonde wervelkolom zorgt voor een goede lichaamshouding, beschermt het ruggenmerg en ondersteunt het lichaam.

Alles wat je meemaakt in het leven wordt in de wervelkolom geregistreerd. Wanneer je lichamelijk en mentaal overspannen bent, wordt de ruggengraat overbelast en krijg je last van rugklachten. Met yoga houden we de gewrichten soepel, sterk, elastisch en gezond. De gewrichten blijven in goede conditie.

YOGA VOOR DE RUG PRIJSINDICATIE:
60 min privéles voor kleine teams € 80-100
60 min privéles voor grote teams € 120-150
* Prijzen zijn inclusief voorbereidingstijd en reiskosten.