Menu Sluiten

HART/BLOEDVATEN

Yogaworkshop met oefeningen voor hart en bloedvaten. Er is een uitdrukking: ‘Je bent zo gezond als je vaten.’ Met yoga blijf je in balans, houd je het hart sterk en de bloedvaten elastisch. Klik hier voor e-boek inzage over yoga voor het hart.

Wanneer er dagelijks te veel stress is en er te veel adrenaline in je bloed zit, is dat slecht voor het hart. Het hart gaat sneller kloppen en de bloeddruk gaat omhoog. Yoga is een soort reddingsmiddel en het beschermt je tegen stress.

HART YOGA VOORDELEN:
Gezond en sterk hart, innerlijke rust, bewust zijn van het adem- en hartritme, beter immuunsysteem, hartchakra wordt geopend, betere doorbloeding, gezonde bloedvaten, meer zuurstof, geluk van binnenuit, normale bloeddruk, gezonde haarvaten en elastische aderen.

SURYA NAMASKAR
De zonnegroet is een van de beste oefeningen voor de bloedsomloop. Het is gezond voor het hart en tegelijkertijd ook goed voor je conditie. Het verhoogt de levensenergie en verbetert het zelfvertrouwen. Hoe sneller je de zonnegroet beoefent, hoe beter de hartspier getraind wordt. Hierdoor komt er ook meer zuurstof in het bloed. De zonnegroet is actief en ontspannen tegelijkertijd.

PRIJSINDICATIE:
90 min privéles voor kleine teams € 100-130
90 min privéles voor grote teams € 150-180
* Prijzen zijn inclusief voorbereidingstijd en reiskosten.