Menu Sluiten

GEZICHT/FACE YOGA

Face yoga zijn oefeningen voor het gezicht, de ogen en nek met gezichtsmassages. Gezichtsmassage geeft ontspanning en tegelijkertijd ook energie, geestelijke rust en welzijn. Klik hier voor meer informatie hierover.

Face yoga is een volledig natuurlijk alternatief voor anti verouderingsmiddelen en is geschikt voor iedereen. Yoga voor het gezicht resulteert in een jeugdigere en stralende teint, meer zelfvertrouwen en bewustwording van binnenuit.

YOGA VOOR HET GEZICHT
Face yoga is een pakket van oefeningen voor het gezicht. U leert om de gezichtsspieren te oefenen, doorbloeding van het gezicht te verbeteren en creëert u een stevigere, meer gebeeldhouwde gezichtslijn. Het stimuleert ook een diepe ademhaling. Bewuste ademhaling helpt de dikte van de huid te vergroten door de bloedtoevoer naar de huid te vergroten. Face yoga is bedoeld voor vrouwen en mannen die graag een mooi, verzorgd en ontspannen gezicht willen. Het wordt gegeven in combinatie met yogahoudingen, ademoefeningen, gezichtsmassages, ontspanning en meditatie.

PRIJSINDICATIE
PRIVE FACE YOGA MET MASSAGE:
Face yoga en gezichtsmassage van 75 min € 80
Face yoga en gezichtsmassage van 90 min € 100
* Prijzen zijn inclusief voorbereidingstijd en reiskosten.

HET VEROUDERINGSPROCES
Veroudering van de huid wordt gekenmerkt door uiterlijke tekenen: rimpels, lijntjes, huid wordt dunner, verslapping, verkleuring, ouderdomsvlekken en een doffe teint. Het verouderingsproces begint vroeg, maar de fysieke manifestaties van veroudering zien we meestal pas na onze 35ste levensjaar. Een van de bijdragende factoren aan de veroudering van de huid is een verminderde aanmaak van collageen en elastine. Met leeftijd vertraagt ​​​​de cyclus van huidvernieuwing en dode huidcellen vallen niet zo snel af als voorheen. Dode huidlagen hopen zich op en maken de huid dof en ruw. Met face yoga en gezichtsmassages vertragen we dat proces.

GEZICHTSDIAGNOSTIEK

Het gezicht is uw merk waarmee anderen u identificeren en het is de spiegel van uw gezondheid. In het gelaat weerspiegelen de organen zich. Een disbalans in de organen is te zien aan rimpels, groeven en verkleuringen in een bepaald gebied van het gelaat. Uw gezicht draagt ​​al uw gedachten, gevoelens en indrukken en geeft ze vervolgens onmiddellijk door aan de wereld. In het oosten heeft de gelaatsdiagnostiek een lange geschiedenis. Niet alleen in de geneeskunde, maar ook in het dagelijks leven werd het veel gebruikt. Maja Miklic©